Reuma

 Pedicure behandeling Reuma 33,-

Heeft u reuma dan zijn uw voeten extra gevoelig door gewricht /peesontstekingen, standsveranderingen, slijmbeursontstekingen, drukplekken of wonden. Ook kan de voorvoet breder worden, waardoor er drukplekken aan de binnen / buitenzijde van de voet kunnen ontstaan. Door de reuma zijn uw voeten gevoeliger en kwetsbaarder en vragen ze extra zorg.

Waarom naar de pedicure

Ondanks preventieve maatregelen, zijn de problemen bij de reumatische voet op de lange termijn helaas niet altijd te voorkomen. Advies en behandeling van de klachten door een medisch pedicure zijn dan noodzakelijk. Ik ben speciaal opgeleid om specifieke problemen rondom de reumatische voet te herkennen en behandelen.  Uw voeten worden regelmatig gescreend (onder andere op temperatuur, beweeglijkheid,). Indien nodig kan ik u door verwijzen naar een arts of podotherapeut.  Ook kan d.m.v. vilttherapie of een op maat gemaakt siliconen orthese (siliconen prothese voor in de schoenen) afwijkende teenstanden en/of drukplekken worden ontlast, hierbij word rekening gehouden met contra-indicaties.

Vergoeding voetverzorging reuma

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een tegemoetkoming in de behandelkosten, raadpleeg hierover dan uw zorgverzekering, of kijk op de onderstaande sites:

www.kwaliteitsregisterpedicures.nl https://independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/pedicure.aspx

Uw voeten zijn bij “Een Stap Verder” in vakkundige handen.