IBX / prijzen

Start behandeling € 50,- incl. flesje Dadi’Oil
De startbehandeling bestaat uit drie behandelingen, ėėn maal per week gedurende drie weken.

Vervolg behandeling: € 40,-
Vervolgens gaat u verder met telkens drie vervolgbehandeling 

 

Wat is IBX

IBX is een gepatenteerd tweedelig systeem dat de bovenste lagen van de nagelplaat met elkaar verbind door een ‘interpenetrating polymer network’ (IPN) te vormen. IBX wordt met een warmte lamp in de nagel gebracht en uitgehard onder een UV of Led lamp. Deze (gepatenteerde) formule, hecht zich vast binnen in de nagelplaat en vormt een blijvende toevoeging aan de nagel. Op deze manier is het mogelijk om vanuit de nagel lengte en levensduur op te bouwen. Het is ontwikkelt om geleidelijk aan, te helpen naar sterke gezonde nagels.

Heeft u last van gespleten, brokkelige geribbelde of breekbare nagels, dan behoord dit met IBX snel tot het verleden. Heeft u een beschadiging aan de nagel (s) door b.v. een ongeval of nagels die slecht groeien en splijten, dan worden de nagels met IBX weer sterk en stevig en niet meer kwetsbaar. Eventuele beschadigingen worden opgevuld en de nagel behoudt haar flexibiliteit. De nagel is feitelijk een betere nagel geworden. IBX is kleurloos en onzichtbaar.

Behandeling 

Als u besluit om met de IBX behandeling te starten, is het belangrijk, dat de afspraken van te voren worden gemaakt en vast worden gezet in uw agenda, dit om een zo perfect mogelijk resultaat te behalen.

Na iedere IBX behandeling volgt een korte manicure bestaande uit het vijlen van de nagels, terug duwen en verzorgen van de nagelriemen met Dadi’Oil nagelolie en afsluiten met een verzorgende handcrème.

Bij de eerste behandeling van de startbehandeling krijgt u een flesje Dadi’Oil (t.w.v. 5,95) mee om thuis de nagelriemen en nagels te verzorgen, wat meewerkt aan een sneller herstel van de nagels.

Elke twee weken :
Als de nagels aan het herstellen zijn
Trauma nagels
Sterk gegroefde nagels

Elke drie/vier weken:
Als onderhoud om de nagels in goede conditie te houden
Om prachtige nagels blijvend te behouden
Als de nagels zijn hersteld kunt u overstappen voor onderhoud naar iedere 6 weken
De behandelingen worden als gehele start / vervolg behandeling betaald.
Wanneer kan IBX niet toegepast worden.
Als u een allergie heeft voor acrylaten.
Bij mycosenagels (schimmelnagels)

Een Stap Verder is gecertificeerd voor het toepassen van IBX behandelingen.